Heijmans Dienstverlening
Vooruitstrevend in ontwikkeling

Vooruitstrevend in ontwikkeling

Onkruidbestrijding

Bij Heijmans dienstverlening zijn we vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe technieken.

In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreid scala aan technieken verzameld die we inzetten voor onze klanten. Van de traditionele technieken tot het nieuwste van het nieuwste.
Hieronder vind u een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden.

 

Onkruid bestrijding door middel van hoogspanning

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij een van de eerste bedrijven in Nederland zijn die werken met een unieke methodiek die een effectieve wortelwerking mogelijk maakt. Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat de resultaten van onze behandelingen twee tot drie keer langer meegaan in vergelijking met traditionele methoden. Dit betekent niet alleen een duurzamer resultaat, maar ook een efficiëntere en effectievere service voor onze klanten.

Onze baanbrekende technologie maakt gebruik van de nieuwste machines die werken met hoogspanning. Eén van deze machines is de E roller, een handzaam apparaat dat niet alleen stil werkt, maar ook volledig CO2-vrij en gifvrij is. Dit maakt de E roller niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig voor gebruik in diverse omgevingen. Onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie komt duidelijk naar voren met de introductie van deze technologie.

Binnenkort ontvangen wij het drie E rollers, wat gepland staat voor juni 2024. We kijken ernaar uit om deze technologie in te zetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn en een positieve impact te hebben op het milieu.

Voor meer informatie over dit onderwerp neem dan contact op via dit contact formulier.

CONTACT FORMULIER.

 

Onkruidborstel machine

Bij deze behandeling wordt onkruid geborsteld met behulp van de borstelarm die aan een van onze LM-Trac 286`s gemonteerd is.
Dit maakt het voor ons ook mogelijk onkruid te verwijderen op bestrating, goten of op vluchtheuvels .
Deze werkwijze is ideaal voor (achterstallig) onderhoud, ook is dit een manier van niet chemische onkruidbestrijding.
Wanneer de borstelmachine klaar is, kunnen wij met een veeg-zuigmachine het vrijgekomen veegafval opvegen, voor een opgeruimd resultaat.

 

Onkruidbrander

Bij deze behandeling wordt onkruid verhit met behulp van warmte afkomstig van een brander bak die aan een van onze LM-trac 286`s gemonteerd is. Door de verhitting zet het vocht in het onkruid uit en barst de celwand, waardoor het onkruid kapot gaat. Deze werkwijze is toepasbaar op onderhouden oppervlakten en minder goed wanneer er een achterstand is.

 

Onkruidbrander

 

Heet water machine

Bij deze behandeling wordt onkruid met stoom verhit waardoor het gekookt wordt. Deze machine is deels elektrisch waardoor we zeer weinig brandstof gebruiken en tevens heel stil werken (32dB). Tevens hebben we deze machine innovatief aan laten passen waardoor we geen ontkalker hoeven toe te voegen.

 

Bosmaaiers

Omdat er altijd plekken zijn waar grote machines niet of niet voldoende bij kunnen komen zetten we ook bosmaaiers in om de laatste hoekjes netjes te maken. Middels maaidraad of een kleine onkruidborstel verwijderen we ongewenst onkruid en vuil waarna bijvoorbeeld met een bladblazer of een bezem het afval verwijderd kan worden. De bosmaaiers gebruiken biologische brandstof of zijn elektrisch door middel van een accupakket.